A Parfék a Fructital legújabb fejlesztése, melyek megőrzik lágyságukat és krémességüket még alacsony hőmérsékleten is (- 15°C). Ez a termékcsalád Olaszországban jelenleg is piacvezető.
FELHASZNÁLHATÓ:
- fagylaltok készítéséhez
- fagylaltok rétegezéséhez
- használhatjuk variegátóként, hogy lágy krémességgel gazdagítsuk a fagylaltot és egy új finom ízt adjunk a fagyinak
- jégkrémek töltelékeként
- pohárkrémek készítéséhez
- fagylaltkrémek készítéséhez
CUKOR-, GLUTÉN- ÉS TEJMENTES PERFETTÁK
KÓD |
MEGNEVEZÉS |
CSOMAGOLÁS |
PiuChePerfetta KÓD |
2 x 4 kg |
|
PiuChePerfetta Pistacchio KÓD |
2 x 4 kg |
Magony és Magony Kft.
1148 Budapest
Szervián u. 20.
Tel: +36 (70) 515-0707