KezdőlapParfék

Fagylalt alapanyagok !


Termékeink

Parfék

A Parfék a Fructital legújabb fejlesztése, melyek megőrzik lágyságukat és krémességüket még alacsony hőmérsékleten is (- 15°C). Ez a termékcsalád Olaszországban jelenleg is piacvezető.

FELHASZNÁLHATÓ:

- fagylaltok készítéséhez
- fagylaltok rétegezéséhez
- használhatjuk variegátóként, hogy lágy krémességgel gazdagítsuk a fagylaltot és egy új finom ízt adjunk a fagyinak
- jégkrémek töltelékeként
- pohárkrémek készítéséhez
- fagylaltkrémek készítéséhez

 

      MEGNEVEZÉS CSOMAGOLÁS

Perfetta
(NUTELLA)

KÓD
PA0417

2 x 4 kg

Perfetta Cioccolato Bianco
(fehér csokoládé)

KÓD
PA0421


2 x 4 kg
 

Perfetta Cioccolato al Latte
(tejcsokoládé)
KÓD
PA0426

2 x 4 kg

Perfetta
Cioccolato
Fondante
(fekete
70 % étcsokoádé)

KÓD
PA0434

 
2 x 4 kg

Perfetta Pistacchio
 100%
(100 % pisztácia)

KÓD
PA0423

2 x 4 kg

Perfetta
Nocciola 100%
(100 % piemontei mogyoró)

KÓD
PA0422

2 x 4 kg

Perfetta Caffè

(kávé)

KÓD
PA0424

2 x 4 kg

Perfetta Limone
(citrom)

KÓD
PA0425


2 x 4 kg

Perfetta Arancia
(narancs)

KÓD
PA0440

2 x 4 kg

 

 

CUKOR-, GLUTÉN- ÉS TEJMENTES PERFETTÁK

 

KÓD

MEGNEVEZÉS

CSOMAGOLÁS

PiuChePerfetta

KÓD
PA0441

2 x 4 kg

PiuChePerfetta Pistacchio

KÓD
PA0442

2 x 4 kg

 

 

Ügyfélszolgálat

Magony és Magony Kft.

1148 Budapest

Szervián u. 20.

Tel: +36 (70) 515-0707