A Fructital az olasz kézműves fagylalt gyártás úttörői közé tartozik. Már 1922 óta gyárt fagylaltkészítéshez félkész termékeket, melyekkel öregbíti az olasz kézműves fagylalt gyártás hagyományát. Az olasz piacon oly meghatározó fagylalt-alapanyagok, mint a pisztácia, mogyoró, gianduia gyártásában a legkiválóbb gyártók közé tartozik, az észak-Olaszországi régióban ezen termékek értékesítésében piacvezető.
A Fructital küldetése több mint 90 éve változatlan: szenvedélyesen ötvözi a hagyományos kézműves fagylalt technológiát a legmagasabb minőséggel és folyamatos fejlesztésekkel. A Fructital jelmondata: „szenvedélyünk a fagylalt!”
A Fructital nem tűr kompromisszumot a minőség területén és folyamatosan azon dolgozik, hogy a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával a legkiválóbb termékeket hozza létre és kihagyhatatlan legyen a kézműves fagylaltozók kínálatából.
A Fructital termékeket elsősorban olasz, osztrák és német kézműves manufaktúrák számára fejlesztették ki, de megtalálható Európa számos országában, ahol a tradíció és a kimagasló minőség elengedhetetlen feltétel a kézműves fagylaltozók számára. A folyamatos fejlesztés érdekében minden évben a hagyományos termékek mellett törekszünk újabb és újabb ízek létrehozására a legmodernebb alapanyagok felhasználásával, pl. cukormentes termékek Stevia alkalmazásával.
A Fructital a magyar piacon 2013-ban jelent meg. A Magony és Magony Kft-vel, kizárólagos disztribútorával együttműködve folyamatosan azon dolgozik, hogy a klasszikus olasz ízek mellett a magyar piachoz és ízlésvilághoz igazodva egyedi kínálatot dolgozzanak ki.
Magony és Magony Kft.
1148 Budapest
Szervián u. 20.
Tel: +36 (70) 515-0707