Fagyott desszert alapok
Ideális desszertekhez és parfétorták készítéséhez..
|
MEGNEVEZÉS |
ADAGOLÁS |
CSOMAGOLÁS |
|
Bianco Monviso (hidrogénezett növényi zsír mentes) KÓD PO0207
|
500 g + 1 l tej |
3 x 2 kg |
|
Semifreddo Chantilly
KÓD PA0217-1 |
300/350g in Semifreddo Chantilly+1000 g tejszín+60/120 g ízpaszta |
6 x 1,25 kg |
|
Semifreddo cioccolato KÓD PA0227-1 |
500g Semifreddo cioccolato+1000 g Tejszín |
6 x 1,25 kg |
|
Panna Top
KÓD PO0207
|
60/80 g + 1 l friss tejszín |
3 x 2 kg |
|
Gelée Top
PO0208 |
100 g Gelée Top+400 g Víz +500 g paszta/ gyümölcs variegátó |
3 x 2 kg |