KezdőlapFagyott desszert alapok

Fagylalt alapanyagok !


Termékeink

Fagyott desszert alapok

Ideális desszertekhez és parfétorták készítéséhez..

 

 

 

 

  MEGNEVEZÉS ADAGOLÁS CSOMAGOLÁS
Bianco Monviso (hidrogénezett növényi zsír mentes)
KÓD
PO0207


500 g + 1 l tej 3 x 2 kg
Semifreddo Chantilly

KÓD
PA0217-1
300/350g in Semifreddo Chantilly+1000 g tejszín+60/120 g ízpaszta 6 x 1,25 kg
  Semifreddo cioccolato
KÓD
PA0227-1
500g Semifreddo cioccolato+1000 g
Tejszín
6 x 1,25 kg
Panna Top

KÓD
PO0207

60/80 g + 1 l friss tejszín 3 x 2 kg
  Gelée Top

PO0208
100 g Gelée Top+400 g Víz +500 g paszta/ gyümölcs variegátó 3 x 2 kg

Ügyfélszolgálat

Magony és Magony Kft.

1148 Budapest

Szervián u. 20.

Tel: +36 (70) 515-0707